19 Şubat 2010

Dogal Dumanli goz Makyaji - Video (neutral smokey)

Dogal Dumanli Goz Makyaji from hande cardak on Vimeo.

Simdi bastan uyariyorum. Videonun bir bolumunde kamera tamamen gozumden uzaklasmis. Kusura bakmayin. O esnada da birseyler anlatiyordum. O sebeple kesmedim o bolumu. Yeni kameraya alisiyorum yavas yavas:)

 
uzun kirpik problemi derken anlatmaya calistigim buydu. Dikkat ediyorum ama gene de oluyor :(


  
  
 

12 yorum:

Çok naturel bir makyaj olmuş ellerine sağlık canım...En kısa zamanda deneyeceğim.Hele rujun rengine bittim.

öff sinir oldum videoyu tam izleyemedim :( ama makyajın cok güzel olmuş :) rimel bulaşma sorunu bendede var her makyajımda mutlaka oluyor :D

canım çok hoş ve soft bir makyaj olmuşşş:) bu arada konuşma tarzın, gülüşün, mimiklerin çok sevdiğim insanın tıpkısının aynısııı:)) ellerine sağlık canım...:)

makyaj çok güzel...uzun kirpik problem olabilir mi:)) ben kirpiklerim uzun görünsün diye neler yapıyorum bilsen..bu arada taşlı frenchlerine bittim :)

Benim de kirpiklerim uzun o yüzden eyeliner ve maskara da sorun yaşıyorum, gözlerimi çekiştirmem gerekiyor o zaman da sürdüğüm onca far birbirine giriyor ya da parmak izlerim çıkıyor.
Bide kirpik diplerime bişi süremiyorum çünkü girmiyor kalem, uğraştıkça kirpiklerim boyanıyor sonra da cildime bulaşıyor o renkler.
Bu arada bu ürünleri nereden buluyorsun böyle diyecektim ki meğer Amerika'daymışsın : )

ay ben bir turlu beceremiyorum su smokey makyajı! Cook guzel olmus canım cok begendim. masallah:-*
rimeli ben de hep bulastırıyorum:((

saatlerdir uğrasıyorum ama video açılmıyor :(( sorun bende sanırım izleyenler olmuş.

selam şeker bencede çok tatlı olmus uzun kirpik hiiç problem olur mu gayet güzelsin yorma kafanı sakin sakin konusmana bayılıyorum çok tatlısın gercekten allaha emanet ol şeker byby

cok guzel olmusss!! :)

kirpiklerin boyle uzun uzun bide kivrik cok guzel, kirpik kivricisi kullaniosun ?

videoda sorun var. görüntü sabit kalıyo ses ilerliyo kesiliyor izleyemedim yaaa. çatlıycam meraktan. bende rimeli sürekli gözüme bulaştırırım diorshowu özellikle nezaman sürsem göz kapağıma bulaşıyo diğer rimellerde daha az oluyo galiba birazda fırça kaynaklı bi olay. açılsı videooo izlemek istiyorum

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More